Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Keuzes, keuzes, keuzes

Het wachten is op het moment dat ik het verlossende mailtje krijg dat de kit is verstuurd. Als alles goed gaat is dat tussen 30 mei en 6 juni, daarna is het nog zeker twee tot drie weken wachten tot de doos in huis is.

Ik heb dus alle tijd om me te verdiepen in zaken die ik moet hebben of extra dingen die ik zou willen, te denk valt aan:

  • Een lier op de voorbumper
  • Verlichting en zo ja, aan- en uit te schakelen met de afstandbediening?

En of dit nog niet genoeg is komt er ook steeds meer informatie over opties die te krijgen zullen zijn. Van de week zijn de eerste bekend gemaakt.

Een vergrendelbare swaybar. Door de soepele vering kan de auto bij snelle lastwisselingen gaan ‘rollen’, met de swaybar is dit te voorkomen. En Capo heeft bedacht dat het wel leuk zou zijn als je deze radiografisch kunt locken.

Ik moet dus bij de zender keuze naar zenders met meer kanalen gaan kijken om te voorkomen dat ik vrij snel al door de kanalen heen ben.

Een andere optie worden bump stops. Geveerde blokken die voorkomen dat de assen het chassis kunnen raken.

De vraag is nu, ga ik voor basic of voor full options? De auto hoeft wat mij betreft geen kerstboom te worden, dus extra verlichting op het dak vind ik geen must. Een lier lijkt leuk, maar ik ga niet meedoen met wedstrijden en onder normaal gebruik is hij (denk ik) niet echt nodig. De swaybar lijkt mij wel iets waar ik over na ga denken. Hij kan voorkomen dat de auto schade krijgt door omrollen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén