Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Frustraties

Frustraties, wie heeft ze niet…

Op dit moment liggen mijn frustraties bij een aantal webshops. Je zoekt op een website naar onderdelen, let er vooral op dat ze leverbaar zijn, doe een bestelling en vervolgens komt de bestelling niet omdat de onderdelen in backorder zijn.  Hoe kan dat??? Op de site staat dat ze voldoende beschikbaar zijn??? Probeer je klanten binnen te halen? Nou, bij mij gaan alle nekharen recht omhoog en bestel ik er nooit meer wat!!
Dan zijn er voor mij twee mogelijkheden, je levert wat je hebt en geeft aan dat de rest later komt of je neemt contact op met de klant. Maar wachten tot alles er is, is echt onuitstaanbaar. Nu kan ik niet verder omdat zij niet eerlijk zijn op hun site.
Vooral van Toemen baal ik echt. Een ESC en motor van Castle Creations besteld. ESC is binnen, motor onbekend. Toevallig zie ik staan dat de status Promodels is. Dit is een importeur in België en op hun site zie ik dat ze als set wel te krijgen zijn, waarom lever je als Toemen dat niet de set???
Toemen heeft nu één leverantie gedaan van twee van de zes dingen, de rest krijg ik niet tot alles er is. Wanneer?? Geen idee, staan in backorder…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén