Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Service

Van de week krijg ik een bericht van TNT, er is een pakje onderweg. Gebeld en het is een pakje uit China. China?? daar heb ik niks besteld?

Gisteren staat de bezorger voor de deur met een dun pakketje. Ik maak het open en wat blijkt, CAPO heeft twee onderdelen per express verstuurd omdat er een foutje geconstateerd is in de eerder geleverde kit.

Het eerste foutje had ik naar aanleiding van een mailtje zelf al gecorrigeerd, namelijk een 1,5 mm te lange framebuis.
Het tweede foutje betreft de keerringen van de schokdempers. Deze minuscule rubber ringetjes zijn te dun. Bij de montage vond ik het al vreemd dat de schokdempers geen druk opbouwden, maar dacht dat het onhandigheid van mezelf was.
In het pakje zaten dus nieuwe ringetjes en een framebuis. Top service van een klein bedrijf uit China dus!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén