Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Diverse…

Van de week de verf binnen gekregen inclusief primer en blanke lak, De kleur lijkt erg donker, maar ik ga het toch proberen. De kleur heet gun metal, kleur TS38 van Tamiya.

Als het goed is krijg ik alle ontbrekende onderdelen uiterlijk volgende week vrijdag binnen. Dat heb ik eerder gehoord…
Ondertussen wel de acculader binnen gekregen, maar nog steeds geen motor of servo’s zodat ik niet echt verder kan.

Ik hoop van de week een proefstuk op te kunnen zetten voor de verf, het spuitwerk bedoel ik dan. Met een penceel zal ik ook aan de gang moeten, het spruitstuk van de motor wordt zwart, de cilinderkopen rood.

Ik heb nog nooit verf gespoten en de Youtube filmpjes die ik heb bekeken hebben allemaal een andere ‘beste methode’. Ik ga voor de methode van eerst wassen met zeep en water, dan dunne laag primer, dan eerste laag verf. Drogen en tweede laag. Als laatste een transparante afwerklaag. Ik maak me niet druk over schuren, polijsten of autowas. Het is en blijft een model wat gebruikt wordt om te rijden, krassen komen er toch wel op te zitten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén