Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Kosten

De kosten lopen op…
Dat zat er natuurlijk in als je alleen een kit koopt. Toch is het wel slikken als er elke keer weer nieuwe dingetjes gekocht moeten worden. Modelbouw is een dure hobby.

De grote klappers zijn de motor, ESC, Accu en lader. Oh en vergeet de servo’s niet.
Ik denk dat als de auto rondjes rijd ik aan de bijkomende spullen net zoveel heb uitgegeven als aan de auto zelf.

Het stomste is alleen dat ik de verkeerde ESC heb gekocht. Degene die ik kocht is de Castle Creations Mamba Monster X, maar nu blijkt dat de motor niet past op deze ESC.  De aansluitingen op de ESC zijn namelijk 6,5 mm, de stekkers van de motor zijn 4 mm. Ik had de Mamba X moeten hebben.Mocht iemand weten of het mogelijk is om de stekkers te vervangen door exemplaren van 6,5 mm, dan hou ik mij aanbevolen. Op internet kan ik in ieder geval niets vinden over het vervangen van stekkers.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén