Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Finished product

De titel van dit bericht is niet helemaal juist, de auto ziet er klaar uit, maar is het nog lang niet.
Omdat ik nog steeds niet zeker weet wat de kleur gaat worden, kon ik mij niet inhouden en heb hem helemaal in elkaar gezet. De keuze voor kleur wordt nu nog lastiger, ik vind hem zo ook erg mooi. Ik zou er voor kunnen kiezen om hem alleen blank te lakken en verder niets…

Hij lijkt wit op de foto, maar het is blank aluminium. Een blanke laklaag zou ik flauw gezegd over alles heen kunnen spuiten. Dan is alles beschermd tegen krassen. De snelste oplossing en misschien wel een idee.

Boven de voorruit zit een lichtbalk, op de achterzijde van het dak zit een iets smallere.

De electronica gaat een uitdaging worden. Er lopen heel kabels onder de auto langs. Van en naar de accu, ontvanger en ESC. Daarnaast nog de nodige bekabeling voor de verlichting.


Die zullen allemaal een plekje moeten gaan krijgen, bij het vastzetten moet ik er goed opletten dat ze niet in aanraking komen met de vering, banden en de aandrijfassen. Vooral de wieluitslag van de voorbanden is behoorlijk en kan ruimteproblemen gaan geven.

Hier boven de motorruimte. De kabels wil ik gaan afwerken met een ommanteling die gemaakt is van gevlochten kous.

Aan de achterkant wordt het lastig om alles netjes vast te zetten, hier geen motorkap, maar een open ruimte die alleen door het reservewiel wordt afgedekt.

En dan als klap op de vuurpeil de controlebox, hier komt alles samen. Naast de ontvanger komt hier dus de Capohub. Alle kabels moeten via het vierkante gat linksboven worden ingevoerd. Zes kabels voor de ontvanger en vijf voor de verlichting.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén