Building the Capo JKMAX

In me the tiger sniffs the rose.

Langzaamaan

De bouw gaat niet hard. Het is te heet en ik ben mij aan het bedenken hoe ik de vele kabels ga wegwerken en vastzetten.
Het grootste probleem is om nu te bepalen hoe waar iets moet komen, dan alles uit elkaar te halen en weer op te bouwen met de kabels op de juiste plek. De kans is dan alleen dat je iets vast zet wat later weer los moet.

Voor de ESC heb ik in ieder geval een plak bedacht. Vlak achter de radiator, voor het motorblok. Een klein aluminium plaatje met een uitsparing voor de aan- en uitschakelaar, deze zit aan de onderzijde, maar is tegen schade beschermd door de framebalken. De ESC zit met speciaal klittenband aan de bovenzijde van het plaatje. De stuurkabels, poelies e.d. kunnen allemaal vrij bewegen, ook de vering geeft geen probleem.

Mijn eerste bestelling bij Toemen is nog steeds niet helemaal binnen. Na 13 telefoontjes en 3 e-mails krijg ik als het goed is morgen het verlossende woord. Geloof er niks meer van, maar we zullen zien. Eigenlijk te zot voor woorden om meer dan 8 weken te moeten wachten op twee servo’s en een motor. De smoes is elke keer dat de motor in backorder is bij Promodels. Ik heb zelf een aantal keer gecheckt en hij is gewoon leverbaar. Ik denk dat ze hem gewoon vergeten zijn te bestellen en dat hij nu inderdaad in backorder staat tot eind augustus.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Building the Capo JKMAX

Thema door Anders Norén